wieselgrenbingo

SÖNDAGSKLUBBEN

Söndagar kl 12:00 - 14:00
Varje söndag spelar vi det omåttligt populära Söndagsklubben. Då spelar vi Storbingo och har extra utlottningar. Kom i tid om du vill vara säker på att få plats!

Vad är Storbingo?

Storbingo är ett bingospelsätt som spelas på bestämda tider och där du på förhand har bestämt dig för att delta i en hel föreställning.

Har du någon gång varit på en Bilbingo kommer du att känna igen dig. Söndagsklubben är exakt samma sak med enda undantaget att vi inte har plats att parkera bilarna inne i bingosalongen och vi ropar bingo och trycker på en knapp när vi vinner istället för att slå på biltutan.

När bingospelet en gång i tiden kom till Sverige var det detta spelsätt som lanserades. Söndagsklubben blir lite som en resa tillbaka till ungdomen för många bingospelare och lite nostalgi tycker vi aldrig är fel.

Förutom Storbingo-spelet som du kan läsa mer om till höger så spelar vi under dessa två timmar några  bonusspel och i pausen har vi även en utlottning där vinnaren får välja ett kuvert innehållandes en vinst på minst 100:- och som högst 1 000:-.
För varje Storbingohäfte och Läggbricka du har köpt får du en lott till denna dragning.

Endast Söndagsklubben-deltagare får delta i bonusspelen och utlottningen!

Så spelas Söndagsklubben

Söndagsklubben spelas på 3 olika typer av bingobrickor.

1. Storbingohäften   pris: 100:- (obligatorisk) 
2. Läggbricka           pris:   50:- (valfri)
3. Lösbricka               pris:   10:- (valfri)

 
För att vara med måste du alltså först och främst köpa ett storbingohäfte. Häftet innehåller 10 bingobrickor och kostar 100:-. För 100:- får du alltså spela 10 spel!
 
Läggbrickan är ett valfritt tillägg till häftet.
Läggbrickan kostar 50:- och gäller också till alla 10 spelen. Det är svårare att få bingo på läggbrickan eftersom den bara innehåller ett spelfält men den ger å andra sidan trippel vinst när du får bingo!

Läggbrickan markeras med polletter de första 9 spelen om man spelar med pappersbrickor.

Lösbrickan kostar 10:- och gäller endast till ett spel. Om du vill öka dina vinsthanser under ett visst spel, t.ex. de sista spelen när vinsterna är högre är lösbrickan ett utmärkt val!

Obs! Lösbricka kan endast köpas vid terminalspel.

Spelschema

Sifferjakten 
Söndagsklubben 1
Söndagsklubben 2
Söndagsklubben 3
Söndagsklubben 4
Söndagsklubben 5
Skattkistan
Paus med lottdragning! 
Garantin 
Söndagsklubben 6
Söndagsklubben 7
Söndagsklubben 8
Söndagsklubben 9
Söndagsklubben 10

Finalen

Röd text symboliserar Bonusspel och till dessa spel köper du brickor separat