wieselgrenbingo

QUIZ NIGHT

Torsdagar kl 18:00 - 20:00
Varje torsdagskväll kombinerar vi två av de roligaste sakerna som finns,
Bingo & Frågesport!

Vad är Quiz Night?

Quiz Night spelas varje torsdagskväll med start 18:00 och slutar ca 20.00. Då kombinerar vi två av de roligaste sakerna som finns, bingo & frågesport.

Quiz Night är ett perfekt sätt att utmana din partner, vänner eller varför inte arbetskollegor i en tävling i både kunskap och tur.

Under Quiz Night har vi valt Storbingo som spelsätt. Storbingo är ett bingospelsätt som spelas på bestämda tider och där du på förhand har bestämt dig för att delta i en hel föreställning.

Har du någon gång varit på bilbingo kommer du att känna igen dig. Quiz Night är exakt samma sak med enda undantaget att vi inte har plats att parkera bilarna inne i bingosalongen och att vi ropar bingo samt trycker på en knapp när vi vinner istället för att slå på biltutan.

Quiz Night kombinerar det gamla och traditionella med det nya och moderna. Frågesport är idag ett vanligt inslag på många pubar och barer. Vi tycker att man kan ha lika roligt utan alkohol och därför arrangerar vi istället vår egna frågesport i kombination med bingo.

Spelschema

Sifferjakten 
Quiz Night 1
Quiz Night 2
Quiz Night 3
Quiz Night 4
Quiz Night 5
Paus & inlämning av svar
Skattkistan 

Garantin 
Quiz Night 6
Quiz Night 7
Quiz Night 8
Finalen

Frågesporttävlingen avgörs


Röd text symboliserar Bonusspel och till dessa spel köper du brickor separat

Bingospelet

Quiz Night spelas på Storbingohäften

1. Storbingohäfte   pris: 80:- (terminal & papper) 
2. Storbingohäfte   pris: 40:- (endast terminal)


För att vara med måste du alltså köpa ett storbingohäfte. Häftet innehåller 8 bingobrickor som gäller till 8 olika spel och kostar 40:- eller 80:- 

Förutom Quiz Night-spelen kommer det även att spelas ett par bonusspel, till dessa köper du brickor separat.

Frågesporten

Totalt 20 frågor kommer att ställas och varje lag skriver ner sina svar på ett svarsformulär som delas ut av bingovärdarna.

Frågorna ställs av våra bingovärdar innan varje spel och mellan varje bingorad. Alla frågor kommer att ställas under spel 1-5 för att vi sedan under spel 6-8 gemensamt går igenom svaren. 

1:a pris 100:- Bonuscheck & ÄRAN!
2:a pris   50:- Bonuscheck
3:e pris   20:- Bonuscheck

Regler

Frågesporten är frivillig men bingospelet är däremot obligatorisk om du vill delta i frågesporten. Du måste ha köpt minst ett häfte om du vill vara med i frågesporten.

Våra bingovärdar har facit och det är facit som gäller. Om det skulle visa sig att en fråga är felaktigt ställd eller till och med att svaret är fel kan detta kompenseras i EFTERHAND av Quizmästaren.

Under tävlingens gång gäller dock endast det facit som bingovärdarna håller i handen!

Vid likaläge efter 20 frågor gäller utslagsfråga. 

Bingovärdarna har rätt att diskvalificera tävlande vid misstanke om fusk.