wieselgrenbingo

SVERIGES FINASTE BINGO

Visionen blir verklighet

När det blev klart att vi skulle öppna Wieselgren Bingo bestämde vi tidigt att vi inte skulle öppna vilken bingohall som helst, vi ville att det här skulle bli något alldeles extra. Det finns många fina bingohallar i landet men vår skulle bli den allra finaste och för att markera hur högt vi satt ribban valde vi att döpa den till Bingosalongen

För att lyckas med vår ambition anlitade vi professionell hjälp av företaget Hillye som fick i uppdrag att inreda bingosalongen på Wieselgrensplatsen.

Susanne Erlandson är ägare och grundare av Hillye. Susanne kommer från butiksvärlden och har arbetat som Visual Merchandiser hos en rad olika kedjeföretag. Hon inreder både företag och privata hem. Susanne har varit konceptutvecklare, projektledare och inrett miljöer för bland annat Got Event, Fastighetsbyrån och Länsförsäkringar. Hon har bl.a. inrett en Vip-lounge i Scandinavium. Susanne håller även i utbildningar och föreläser om säljande miljöer för olika företag och organisationer.

Här berättar Susanne med egna ord om uppdraget att inreda Sveriges första bingosalong.

- Vill du inreda Sveriges fräckaste bingohall?

När jag fick den frågan från Branimir, dåvarande VD för Wieselgren Bingo kunde jag inte säga nej, vem skulle kunna det?!

Branimir och jag började prata om förväntningar och vilken känsla vi ville förmedla i salongen. Vi kom ganska snart fram till att vi ville att det skulle kännas lite lyxigt men ändå hemtrevligt.

Det skulle vara något alldeles extra att komma till Wieselgren Bingo. Jag brinner för att skapa harmoniska miljöer där människor trivs och blandar gärna nordisk design med vackra former och färger från andra kulturer.

Vi har lyckats skapa den speciella känslan som denna kombination ger även här. Det känns fantastiskt roligt att få ha varit med från början och planera och skapa detta nya koncept inom bingovärlden. Jag har även fått förtroendet att göra logotypen till salongen.

Vill du också ha inredningshjälp?

Har du besökt bingosalongen och gillade vad du såg? Kanske du också vill få hjälp med inredningen hemma eller i din egna affärsverksamhet? Klicka på bilden nedan så kommer du direkt till Hillyes hemsida där du hittar kontaktuppgifter till Susanne!