wieselgrenbingo

SÅ SPELAS BINGO

Innan spelet börjar

Vi erbjuder två varianter att spela Bingo på i vår bingosalong.

Du kan välja att spela på det traditionella sättet med pappersbrickor där alla nummer markeras med en speciell bingopenna eller bingomarkerare.

Du kan också välja att spela på Terminal.
En terminal är en pekaskärm där du antingen själv markerar alla nummer eller så markerar datorn automatiskt åt dig. Båda sätten fungerar precis lika bra och du deltar i samma spel som de övriga oavsett spelsätt.

loading...

Våra trevliga bingovärdar står givetvis till ditt förfogande och visar dig exakt hur spelen går till när du besöker oss.

När spelet startat

En utropare ropar ut nummer som du sedan markerar på din bingobricka. Spelförutsättningarna varierar från spel till spel men vanligtvis gäller det att få vågräta rader på brickan men i vissa spel så kan det även vara lodräta rader eller diagonalt.

När du får bingo ropar du högt och tydligt ”BINGO” så att bingovärdarna hör och trycker på bingoknappen på bordet eller på din terminalskärm.

I varje spel som tar ungefär tio minuter att spela så har du minst tre olika vinstchanser. När ett spel är slut börjar nästa spel nästan omedelbart så du kan komma in i bingosalongen när du vill och bara sätta dig och börja spela när nästa spel börjar.